bubbly


Hey there,

Idag är jag i princip lika trött som igår fast nu även en aning mer förkyld. Tråkigt!

Har tillsammans med mina kära vänner redovisat vår låt idag i form av mig på sång och Nino på gitarr. Det gick superbra, & fick sjunga själv eftersom Olivia var sjuk. Sara såg när Nino skrev betyget så om vi ska lita på henne (vilket vi självklart gör!) så kammar vi hem ett MVG :D Jag sa det till de andra innan men jag kan säga det igen;
Tack så mycket, har varit otroligt roligt att göra detta tillsammans med er! :D

På eftermiddagen hade jag NP i kemi, vilket bestod av att utföra en laboration där man skulle göra en brustablett i pulverform. Genom att blanda vatten med citronsyra och bikarbonat skulle vi alltså testa oss fram till hur många mililitrar citronsyra/bikarbonat det behövdes för att vattnet skulle bubbla i högst 30 sekunder. Ganska svårt måste jag säga, men det kändes hyfsat bra och för att vara ett NP var stämningen i rummet jävligt chill. Tumme upp!
Direkt efter labben skulle vi gå in i ett annat rum där vi redovisade resultatet, skrev slutsats och svarade på några andra frågor. Kändes väl bra det också :)

Efter skolan tog jag och Frida en runda på stan och vi båda hittade några saker som vi köpte. För min del kom jag hem med ett linne, mjukisbrallor, ett rouge, lösögonfransar och torrschampoo!
Bilder kommer kanske senare :)

På att göra-listan ikväll står serien allra överst, tätt följt av duschen & träning på fiolen.
Bäst att sätta igång!

Kommentarer
Postat av: sosso

lol, jag köpte osse torrschampo idauu.. XD och stod och kollade på lösögonfransar..meein jag köpte saltvatten spray och värmeskydd :PPGRATTIS TILL MVG:T :DDD stolt jag är över er (även fast du är min mammi)

<3

2011-03-30 @ 18:43:26
URL: http://annazofie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Nickname:
Bli ihågkommen?

E-postadress: (endast synlig för mig)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0